Termeni si conditii

termeni si conditii

 Următorii termeni se definesc astfel:

  a) contract la distanţă – contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă;

  b) consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;

  c) comerciant – orice persoană fizică sau juridică care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia;

  d) tehnică de comunicaţie la distanţă – orice mijloc ce poate fi utilizat pentru încheierea unui contract între comerciant şi consumator şi care nu necesită prezenţa fizică simultană a celor două părţi;

  e) operator de comunicaţie – orice persoană fizică sau juridică a cărei activitate profesională constă în a pune la dispoziţie comerciantului una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.

Caracteristicile produselor : sunt cele trecute la rubrica detalii.

Preturile produselor : sunt cele trecute la fiecare produs si reprezinta pretul final de achizitie. nu sunt incluse taxele de transport .

Conditii:

Cheltuieli transport : sunt suportate de catre clienti. Aceste cheltuieli de transport dupa finalizarea cosului de cumparaturi se vor transmite clientilor, in functie de fima de curierat, locul de destinatie, termenele de transport, etc. Clientii vor putea opta pentru o varianta de livrare.

Modalitati de plata : plata produselor si a transportului se poate efectua prin :

– ramburs la primirea produselor,

– prin plata in avans dupa primirea facturii proforme. In acest caz, dupa confirmarea achitarii produselor se va emite factura si se vor trimite produsele la clienti.

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului. Clientii si comerciantul pot denunta unilateral contractul in conditiile prevazute de lege.

Perioada de valabilitate a ofertei : preturile si conditiile de transport comunicate clientilor sunt valabile 7 zile calendaristice. In aceasta perioada pot confirma comanda ferma  si/sau pot platii.Dupa acesta perioada de timp in care comanda clientilor se anuleaza si pentru a achizitiona produse trebuie sa parcurga toti pasii pentru a comanda produsele.

Termenul de realizare a comenzii : Termenele de trimitere catre clienti sunt termenele cele mai scurte posibile in functie de stocurile disponibile. Termenul de livrare a comenzii va fi trimis catre clienti impreuna cu modalitatea si pretul de transport al produselor. Termenele maxime de livrare sunt 30 de zile calendaristice. Daca din motive obiective clientii platesc produse si acestea nu mai sunt disponibile, sumele incasate se vor returna clientilor la termenul maxim de livrare al produselor.

Comanda minima: nu sunt cerute si precizate valori pentru o comanda minima.

Protectia Datelor Personale

În concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, CONED SRL, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor în vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@coned.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

  1. Declinarea responsabilitatii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot sa fie diferite de acestea în ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc, însa în aceste situatii clientul va fi înstiintat înainte de a i se livra comanda si nu se va livra decât cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. În cazul în care alte detalii sau preturile la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit în baza de date, www.shopconed.ro îsi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii CONED SRL, fata de orice client, în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor încasate de societatea CONED SRL  de la clientul respectiv.

  • Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.coned.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.coned.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE ÎN MISCARE CERCETAREA PENALA ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

  • Litigii

Orice litigiu aparut între Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu directorul companiei, mobil 0722332448, contact@coned.ro. În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din România.

Pentru orice sesizari sau observatii pe probleme legate de încalcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteti face reclamatie la adresa de email – contact@coned.ro.

  • Diverse

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

  • Garantii si piese de schimb

Garantiile oferite pentru produse sunt aceleasi garantii oferite de firmele producatoare. Piesele de schimb si consumabilele se pot comanda oricand, cu specificarea produsului la care se monteaza acestea.

Protectia consumatorului : www.anpc.gov.ro

Telefonul consumatorului : infocons 0219551

Comisariatul judetean pentru Protectia Consumatorilor Hunedoara 

Scroll to Top